Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ahoj,

 

jmenuji se Petra a mým největším koníčkem jsou korálky a tvoření z nich... od malička jsem byla vedená ke kreativitě a poznamenalo mě to evidentně na celý život, za což jsem samozřejmě moc ráda. Korálky se staly mou závislostí, jsou pro mě způsob, jak si odpočinout a odreagovat se... Jakmile mi to čas dovolí, sednu a tvořím.

 

Nevěnuji se však pouze tvoření z korálků, ale prokládám to i jinými technikami. Baví mě ubrosková decoupage nejen na hliněné květináče, ale i na dřevěná prkénka, vařečky nebo jiné podobné předměty, které touto technikou často dostanou nový nádech. Ale nejen z ubrousků se dá tvořit. Poslední dobou jsem si oblíbila tzv. tea bags folding, neboli skládání z papírový sáčků od čaje... něco na způsob origami. Taktéž jsem přičichla ke hmotě FIMO a výrobkům z něj, které se stávají naprosto originálními odrazy fantazie člověka.

 

V MENU pod tímto krátkým úvodem najdete ukázku šperků, od naušnic, přes řetízky, náramky až po zdobená lanka, pár věcí z fima, výrobky zdobené ubrouskovou technikou a také hvězdičky poskládané právě z čajových sáčků. Pevně věřím, že se Vám moje tvorba bude líbit a v případě dotazů se na mě můžete kdykoli obrátit.

 

Děkuji za přízeň, 

 

Vaše Petra :)

 
                                                                                    
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář